2010. október 19., kedd
csitt-csatt tócsni
1-2 nagy krumli reszelve, 2 kanál liszt, 1 tojás, 3 kanál reszelt sajt vagy túróféle, kis só, esetleg bors, vagy másnak más is. Összekavarom és kanállal kis halmokat teszek nem túl sok forró olajba, tócsnira lapítom, mikor pirul megfordítom.Ezt a receptet igazából Veress mamámtól tanultam, aki Évi testvérétől kapta. Vacsorára szoktam készíteni, savanyúsággal, kecsappal ilyesmivel finom. Teát is iszunk mellé. Segítségnek elkészítettem ma este vacsorára, mert szüleim ifjúságin voltak, s anyukámnak ilyenkor jó segíteni.Édesapa ezt szereti én így látom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
lepcsanka.a.neve.es.nagyon.finom:)
VálaszTörlésgyerek koromban nagyon sokszor ettem ilyet. tényleg nagyon finom.
VálaszTörlés