2010. október 16., szombat
Sütés nélkül készült. Olyan, mint a tiramisu kinézetre. A nevét nem tudom, segítsetek!
Hozzávalók: egy kis doboz Hulala tejszín, 2 kis doboz joghurt, 1 gyümölcskonzerv (vagy gyümölcs), 15 gr étkezési zselatin.
Felvertem a tejszínt keményre, hozzáadtam a joghurtot, gyümölcsöt. A gyümölcskonzerv levébe belekavartam a zselatint, tüzön felmelegítettem, míg elolvadt. Hozzákevertem a joghurtos krémhez.Utána egy üvegtálba vagy egy egy szebb edénybe egy rend piskótát raktam, majd a fele
krémet ráöntöttem és erre még egy rend piskóta jött, majd a maradék krém. Megszórtam cukordrazséval. Következő esetben, a piskótát beáztatom gyümölcsteába,de lehet így is megpuhult volna ha vártunk volna kicsit többet. Az egyik osztálytársamtól kaptam a receptet, csak kicsit átalakítottam. Anyukámtól tanultam az ilyesmit.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Gratulalok!!!Majd kiprobalom.
VálaszTörlésUgyes vagy ,mint anyukad es mind a 2 nagymamad!!!
nahat,PALMA, nagyon ugyes vagy!!!!
VálaszTörlésMéltó lánya mutternek! Gratulálok a blogodhoz.
VálaszTörlésTudom hogy ugyes vagy.Emike
VálaszTörlésjaj, de drága vagy! Gratulálok!:)
VálaszTörlésEzt jo tudni!
VálaszTörléso de jol nez ki de biztos nagyon finom is volt ;)ugyes vagy nagyon:)
VálaszTörlésköszönöm a dicséretet nem tudom meddig leszek huséges a blog íráshoz
VálaszTörlésPálma, ez csúcs! - a blog, és a süti is.
VálaszTörlésÜgyes anyuka, ügyes a lánya!Gratulálok Pálma!
VálaszTörlésÉn még csak most találtam a blogodra.
VálaszTörlésNagyon teszik a sütid. Megfogom csinálni és beszámolok róla.
A nevének javaslom: konfetti
Mit szólsz hozzá??
Elkészítettem. "Sajnos" nagyon finom lett. Nekem többet nem szabad megcsinálni, mert túl sokat ettem belőle. Normál súlyú
VálaszTörlésbarátaim között terjeszteni fogom receptedet.
Folytasd a blogírást. Meglásd milyen öröm írni és majd évek múlva visszaolvasni. Naplót vezetsz inkább, helyette?